Succesvolle actie Move4usher 2020

Wauw! Wat zijn we trots. Op iedereen die in het weekend van 14 en 15 november in actie kwam tijdens MOVE4USHER, in de regen en in de zon. Wandelend, rennend of op de fiets. Samen hebben jullie maar liefst €14.000 opgehaald. Dank aan iedereen die doneerde en supporterde langs de kant.

Voor team Carlyn hebben we in totaal 2.500 euro opgehaald en daar zijn we heel blij mee. Dank aan alle familieleden, vrienden, collega’s, klanten en bekenden voor het doneren!

We hebben met ons team meerdere activiteiten ondernomen:

Activiteiten Gert-Jan Move4Usher

Gert-Jan (vader van Carlyn) heeft op zaterdag 14 november in de ochtend 7km gewandeld en daarna 60 km gefietst. Wat een geweldige prestatie! Die mooie medaille was meer dan verdiend!

Activiteiten Suzanne Move4Usher

Suzanne (tante van Carlyn) heeft op zaterdag 14 november in de ochtend 7km meegefietst met Esther en Carlyn (zie verderop) en daarna nog 92 km naar huis gefietst. Geen woorden voor deze prestatie. Die mooie medaille was meer dan verdiend!

Activiteiten Carlyn en Esther Move4Usher

Carlyn en Esther (mama van Carlyn) hebben op zaterdag 14 november in de ochtend 7km hardgelopen en gefietst over de route van de Zevenheuvelennacht met Suzanne (zie hierboven).

En voor alle deelnemers aan de 10 teams van #Move4usher hadden we een mooie medaille gemaakt. Volgend jaar hopen we natuurlijk weer een ‘gewone’ Run4Usher te organiseren, maar deze editie was wel heel bijzonder.